138
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- νισεστέ 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- λικέρ λεμόνι 4 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Ζάχαρη 250 γρ Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Λεμόνια 1 τεμ ξύσμα και χυμό Νερό 1 φλιτζάνι καφέ χλιαρό Αλάτι λίγο Για την κρέμα λεμονιού Ζάχαρη 250 γρ Βούτυρο 100 γρ Νισεστέ 3 κουταλιές σούπας Αυγά 2 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Λεμόνια 2 τεμ ζουμερά χυμό και ξύσμα Κρέμα γάλακτος 250 ml κρύα Άχνη ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr