129
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- κακάο 20 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- στιγμιαίος καφές 1.5 κγ
- λικέρ καφέ 1.5 κσ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
40 γρ αλεύρι γ.ο.χ,
40 γρ κορν φλαουρ,
20 γρ κακάο,
4 αυγά,
80 γρ ζάχαρη
40 γρ κορν φλαουρ,
20 γρ κακάο,
4 αυγά,
80 γρ ζάχαρη
ΣΙΡΌΠΙ:
150 γρ ζάχαρη,
150 γρ νερό
ΚΡΈΜΑ ΜΌΚΑ:
400 ml κρέμα γάλακτος,
2 κ.σ κοφτές άχνη,
1 1/2 κ.γ καφέ στιγμής,
1 1/2 κ.σ λικέρ με γεύση καφέ.
ΛΕΥΚΉ ΣΑΝΤΙΓΊ:
400 ml κρέμα γάλακτος,
2 κ.σ κοφτές άχνη,
1 βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.xryses-syntages.gr