Υλικά
- πτι μπερ 2 πκτ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
- κονιάκ 0.25 φλιτζανάκι
- κακάο 2 κσ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- μαργαρίνη 0.5 πκτ
Αναμνήσεις της μανούλας μου, περιέχει ινδοκάρυδο αλλά αρέσει και σ'αυτούς που δεν το τρώνε καθόλου... Ίσως να είναι επειδή έχει πολύ απαλή γεύση! Γίνεται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο!! Λίγα μυστικά ακόμα Τον κορμό το έφτιαχνε έτσι η μαμά μου δεν ξέρω αν είχε πάρει από κάπου την συνταγή!Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αλουμινόχαρτο και για να είναι πιο εμφανίσιμος και καλοσχηματισμένος ο κορμός μας μπορούμε σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ να βάλουμε λαδόκολλα που να προεξέχει λίγο (για να μπορούμε να ξεφορμάρουμε), ρίχνουμε το μείγμα μέσα από πάνω την τρούφα ή όποια άλλη διακόσμηση θέλετε και το βάζετε στο ψυγείο.Μπορείτε να χρωματίσετε το ινδοκάρυδο με λίγες σταγόνες λικέρ και έπειτα να το βάλετε ως διακόσμηση πάνω από τον κορμό.Διατηρείται στο ψυγείο τουλάχιστον μια εβδομάδα και αν θέλετε περισσότερο μπαίνει και στην κατάψυξη....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com