Υλικά
- μαργαρίνη 1 τμχ
- γάλα εβαπορέ 150 γρ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 320 γρ
- κακάο 3 κσ
- αμύγδαλα 80 γρ
- κονιάκ 1 κσ
- πτι μπερ 320 γρ
- βανίλια 1 τμχ
Γι αυτό το λαχταριστό γλύκισμα ψυγείου δε χρειάζονται συστάσεις! Είναι διαχρονικό και έχει μεγαλώσει πολλές γενιές....είναι δημοφιλές όχι μόνο για τη σοκολατένια γεύση του αλλά και γιατί είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του. Είναι ο σοκολατένιος κορμός ψυγείου του Νίκου Τσελεμεντέ με τη μόνη διαφορά ότι δε χρησιμοποιούμε αυγά, αλλά γάλα.
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com