68
Υλικά
- κοτομπουκιές 500 γρ
- θυμάρι 2 κλων
- καλαμποκέλαιο -
- κρέμα βαλσαμικού 1 σφην
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες baby 1 κιλ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
500 γρ. κοτομπουκιές Ιfantis 1 κλων. φρέσκο θυμάρι Καλαμποκέλαιο 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou (για το σερβίρισμα) Αλάτι-πιπέρι 1 κιλό πατάτες baby 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κλων. φρέσκο θυμάρι 1 λεμόνι Αλάτι Καλαμποκέλαιο (για τηγάνισμα) 200 γρ. τυρί κρέμα Arla 1 σφην. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Kalamata Papadimitriou 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος Arla ½ κ.γ. κόλιανδρο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr