136
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο1 μεγάλη πράσινη πιπεριά κέρατο1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά φλωρίνης βρασμένα ή ψητά λαχανικά που έχουν περισσέψει (πατάτες, καρότα, κτλ. )200 ml κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέριρίγανη 2 φύλλα σφολιάτας1 κρόκος αβγού αραιωμένος με ελάχιστο νερό, για την επάλειψη της πίταςΦούρνος προθερμασμένος στους 200οC
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο1 μεγάλη πράσινη πιπεριά κέρατο1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά φλωρίνης βρασμένα ή ψητά λαχανικά που έχουν περισσέψει (πατάτες, καρότα, κτλ. )200 ml κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέριρίγανη 2 φύλλα σφολιάτας1 κρόκος αβγού αραιωμένος με ελάχιστο νερό, για την επάλειψη της πίταςΦούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr