139
Υλικά
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- κοτόπουλο ψητό 800 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- ρεγκάτο 200 γρ
- μοτσαρέλα 100 γρ
- μουστάρδα με μέλι 3 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 150 ml
- θυμάρι 2 κλων
8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 800 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ 1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT LURPAK 4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ 3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 150 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟY 2 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT (ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr