99
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 1 τμχ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- αμύγδαλα 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 75 γρ
- γιαούρτι 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- garam masala 1.5 κσ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- βούτυρο 3 κσ
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα μπαχαρικών που θα βρείτε μόνο σε καταστήματα μπαχαρικών)! Ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο, καυτερό όσο πρέπει, που θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους της ινδικής κουζίνας και όχι μόνο! Και το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com