by admin

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα μπαχαρικών που θα βρείτε μόνο σε καταστήματα μπαχαρικών)! Ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο, καυτερό όσο πρέπει, που θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους της ινδικής κουζίνας και όχι μόνο! Και το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Χώρα: Ινδικές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com