ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)

by admin

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα μπαχαρικών που θα βρείτε μόνο σε καταστήματα μπαχαρικών)! Ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο, καυτερό όσο πρέπει, που θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους της ινδικής κουζίνας και όχι μόνο! Και το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή!

Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com

Κατηγορία: Πουλερικά
Χώρα: Ινδικές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com