86
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- σος τεριγιάκι 1 φλ
- καπνιστή πάπρικα 2 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- πιπέρι Σετσουάν 0.5 κγ
- ρίγανη 3 κλων
- λάδι 3 κσ
- μαρούλι 100 γρ
- ρόκα 50 γρ
- ξινόμηλο 1 τμχ
- καρύδια 12 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
Πρόκειται για μία συνταγή, όχι ιδιαίτερα δύσκολη ή περίπλοκη. Η νοστιμιά της όμως βρίσκεται τόσο στο γεγονός ότι το κοτόπουλο μαρινάρεται για μια ολόκληρη μέρα, -στην όχι και τόσο μυστική πλέον bbq μαρινάδα μου-, όσο και στον τρόπο ψησίματος του, που το διατηρεί πολύ ζουμερό! Επιπλέον, με τη συνοδεία πράσινης σαλάτας, αποτελεί μια ελαφριά επιλογή, χωρίς να στερείται τίποτα σε γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr