51
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- πατάτες 1.5 κιλ
- μουστάρδα 2 κσ
- κρέμα πορτοκάλι 1 κσ
- συκωτάκια πουλιών 200 γρ
- ρύζι καρολίνα 1 φλιτζανάκι
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κουκουνάρι 2 κσ
- σταφίδες 2 κσ
- ξερά δαμάσκηνα 5 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- μπαχάρι 0.33 κγ
Υλικά συνταγής
για το κοτόπουλο
1 κοτόπουλο περίπου 2 κιλά
2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι
2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
½ φλιτζ. κρασί κόκκινο
2 λεμόνια (ο χυμός τους)
2 κ.σ. βούτυρο γεμάτες
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
για τις πατάτες
1-1½ κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε χοντρά κομμάτια
2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα
1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
για τη γέμιση
200γρ. συκωτάκια πουλιών
1 φλιτζ. ελ. καφέ ρύζι καρολίνα ή πληγούρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κ.σ. κουκουνάρι
2 κ.σ. σταφίδες
5 δαμάσκηνα αποξηραμένα
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
⅓ κ.γ. μπαχάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr