73
Υλικά
- μπούτι κοτόπουλο 2 τμχ
- κριθαράκι χοντρό 250 γρ
- κονκασέ 250 γρ
- κόκκινο κρασί 50 ml
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κύβος κότας 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ρίγανη -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
- γραβιέρα -
2 μπούτια κοτόπουλου 250 γρ. κριθαράκι χονδρό 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 50 ml. κόκκινο κρασί 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου 2 φύλλα δάφνης 3 κόκκοι μπαχάρι 1 ξύλο κανέλας Ρίγανη Αλάτι και πιπέρι Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Για το σερβίρισμα Γραβιέρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr