152
Το κοτόπουλο κοκκινιστό γιουβέτσι, είναι το πιο γρήγορο γιουβέτσι που μπορεί να μαγειρέψει κανείς σε σχέση με μοσχάρι, αρνί, χοιρινό ή κεφτέδες που θέλουν περισσότερο χρόνο στο μαγείρεμα του βασικού υλικού. Παρατηρώντας τις τάσεις στις σύγχρονες οικιακές κουζίνες στην Ελλάδα, ο σύντομος χρόνος μαγειρέματος γίνεται όλο και περισσότερο βασικό κριτήριο επιλογής του «τι θα φάμε σήμερα» για πάρα πολλά νοικοκυριά.
Δεδομένου μάλιστα ότι πολλοί αναγνώστες του Caruso μου ζητάνε απλές, γρήγορες και ελαφριές καθημερινές συνταγές, σκέφτηκα να φτιάξω μια νέα παραλλαγή της παλαιότερης συνταγής μου για γιουβέτσι κοτόπουλο, που χωρίς να θυσιάζει τη γεύση καταφέρνει να ολοκληρωθεί σε μόνο 45’ λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr