229
Υλικά
Κοτόπουλο γιουβέτσι με σπιτικ ό μάλιστα κ οτόπουλο που έτυχε να έχω στην κατάψυξη . Το κριθαράκι πήρε όλη τη γεύση του χωριάτικου κοτόπουλου κι έμεινε σπειρωτό και μελωμένο – κυριολεκτικά μελωμένο αφού στο φαγητό αντί για λίγη ζάχαρη βάζω πάντα μέλι-. Το φαγητό το έφτιαξα όπως πάντα στη γάστρα γιατί προτιμώ να το σιγοψήνω ώστε να παραμένει ζουμερό, χωρίς να στεγνώνει. Το κριθαράκι άλλωστε αν πιει τα υγρά του γίνεται σαν στουπί και έτσι χάνεται όλη η ευχαρίστηση.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com