by admin

Κοτόπουλο γιουβέτσι (στη γάστρα)

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Κοτόπουλο γιουβέτσι με σπιτικ ό μάλιστα κ οτόπουλο που έτυχε να έχω στην κατάψυξη . Το κριθαράκι πήρε όλη τη γεύση του χωριάτικου κοτόπουλου κι έμεινε σπειρωτό και μελωμένο – κυριολεκτικά μελωμένο αφού στο φαγητό αντί για λίγη ζάχαρη βάζω πάντα μέλι-. Το φαγητό το έφτιαξα όπως πάντα στη γάστρα γιατί προτιμώ να το σιγοψήνω   ώστε να παραμένει ζουμερό, χωρίς να στεγνώνει. Το κριθαράκι άλλωστε αν πιει   τα υγρά του γίνεται σαν στουπί και έτσι χάνεται όλη η ευχαρίστηση.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com