ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ BHUNA // POLLO AL CURRY BHUNA

by admin

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ BHUNA // POLLO AL CURRY BHUNA

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή κάρυ της ινδικής κουζίνας, είναι το μπούνα (bhuna). Είναι ένα είδος κάρυ που συναντάται κυρίως στην βορειοανατολική Ινδία, στην περιοχή της Βεγγάλης και στο δυτικό Μπαγκλαντές. Η ονομασία αναφέρεται περισσότερο στον τρόπο μαγειρέματος, και στην ινδική διάλεκτο σημαίνει τηγάνισμα, καβούρντισμα. Αυτή η τεχνική ξεκίνησε από τις κουζίνες της αριστοκρατίας και των παλατιών, αλλά μετέπειτα πέρασε και στην κουζίνα του απλού λαού. Με το σοτάρισμα τα μπαχαρικά αποκτούν ένταση και απελευθερώνουν τα αρώματα τους, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ιδιαίτερα εύγευστο και πλούσιο σε αρώματα πιάτο.

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο με κάρυ
Χώρα: Ινδικές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com