191
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 1200 γρ
- μπρόκολο 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- Worcestershire sauce 1.5 κσ
- σησαμέλαιο 1.5 κσ
- ηλιέλαιο 1.5 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλεύρι 6 κσ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- αλάτι 2 κφτ κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- σάλτσα σόγιας 6 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ζωμός κοτόπουλο 100 ml
- μέλι 130 γρ
- ξύδι 4 κσ
- sweet chilli sauce 2 κσ
- τζίντζερ 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- σκόρδο 1 κσ
- βούτυρο 20 γρ
- σησαμέλαιο 1 κσ
Κινέζικη κουζίνα έχουμε σήμερα, όπως καταλάβατε!Για το πιάτο αυτό, συνδύασα δυο αγαπημένες μου συνταγές, αυτήν και αυτήν.Τραγανό μπροκολάκι και μανιτάρια συνδυάζονται με τρυφερές μπουκίτσες κοτόπουλου και όλα μαζί καλύπτονται από μια υπέροχη γλυκοπικάντικη σαλτσούλα!Εξαιρετικά νόστιμο το αποτέλεσμα, γεμάτο αρώματα και γεύσεις.Πάμε να μαγειρέψουμε γλυκοπικάντικο κοτοπουλάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com