by admin

Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γλυκό κρασί και χυλοπίτες με πέστο ρόκας

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπορούμε να μαρινάρουμε με λευκό κρασί σε μεγαλύτερη ποσότητα και να συνεχίσουμε χωρίς την προσθήκη ντομάτας, την επόμενη φορά. Με την ποσότητα των υλικών το πέστο ίσως είναι περισσότερο από το απαιτούμενο για τη συνταγή. Ταιριάζει πολύ με τα ζυμαρικά σε μια πρόχειρη συνταγή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: μαριναρισμένο κοτόπουλο, χυλοπίτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr