120
Υλικά
- κοπανάκια 4 τμχ
- κοτόπουλο 1 τμχ
- ελιές 150 γρ
- τυρί 200 γρ
- σάλτσα ντομάτας 200 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- νεροκρέμμυδο 1 τμχ
- πιπεριές 3 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- μαντζουράνα 1 κγ
- ελαιόλαδο 50 ml
Κοτόπουλο, ελιές και παραδοσιακό κρητικό τυρί Καλογεράκη! Ένα φαγητό που αγαπώ πραγματικά και μοσχομυρίζει Κρήτη και σε ταξιδεύει σε καλοκαίρια αλλά τρώγεται και το χειμώνα ευχάριστα!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr