46
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 600 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- σάλτσα ψαριού 1 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- μάραθος 0.25 κγ
- μαραθόσπορος 0.25 κγ
- κύμινο 1 κγ
- άσπρο πιπέρι 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- φυστικοβούτυρο 150 γρ
- γάλα καρύδας 280 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός λάιμ 20 ml
- τζίντζερ 25 γρ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- λεμονόχορτο 2 κσ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 2.5 κσ
- κουρκουμάς 1 κγ
- garam masala 1 κγ
- σησαμέλαιο 3 κσ
Μία κουταλιά που απλωνόταν επάνω στο ζεστό ψωμί και η λαχτάρα μου να δοκιμάσω ήταν απερίγραπτη. Βλέπεις έπρεπε να φτάσω περίπου 19 ετών για να καταφέρω να το γευτώ στο σπίτι του Νικ, σε ένα θρυλικό σάντουιτς, που -όπως μου είπε- λάτρευε ο Έλβις Πρίσλεϊ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr