82
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- κάρυ 2 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 100 γρ
- γάλα καρύδας 100 ml
- κουκουνάρι 50 γρ
- σταφίδες 1 φλ
- ανανάς 4 φέτ
- μέλι 2 κσ
- ρύζι 300 γρ
- κάρυ 2 κσ
Ινδικό φαγάκι σήμερα, πικάντικο, καυτερούτσικο και πολύ νόστιμο.Η ιδέα της συνταγής είναι του Άκη.Και λέω η ιδέα, γιατί κατά τα άλλα της έχω αλλάξει ελαφρώς τα φώτα.Αντικατέστησα τα κάσιους με κουκουνάρι, πρόσθεσα σταφίδες και ανανά, και ακόμα πρόσθεσα γάλα αλλά και λάδι καρύδας.Και επίσης ενώ η αρχική συνταγή μιλούσε για «ήπιο» κάρυ, εγώ έβαλα κάρυ Mandras που είναι πιο καυτερό και πολύ πιο αρωματικό.Και μείωσα την ποσότητα της soya sauce γιατί μου φάνηκε υπερβολική και γιατί φοβήθηκα μην γίνει πολύ αλμυρό το φαγητό.Αυτά τα ολίγα!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com