111
Υλικά
- τσίλι 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κόλιανδρο 0.25 κσ
- κύμινο 0.25 κσ
- πάστα γαρίδας 1 κγ
- ηλιέλαιο 60 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- κοτόπουλο 1500 γρ
- κρέμα καρύδας 400 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 250 ml
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
- ζάχαρη 30 γρ
- λάϊμ 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
Υλικά - 1 κ.γ. σκόνη τσίλι - 1/2 κ.γ. αλάτι - 1 κ.γ. κουρκουμά - 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου - 1/4 κ.σ. σπόρος κύμινο - 1 κ.γ. πάστα γαρίδας - 60 ml ηλιέλαιο - 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη - 1500 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε 12 μεγάλα κομμάτια - 400 γρ. κρέμα καρύδας - 250 ml ζωμό κότας - 2 κ.σ. σάλτσα ψαριού - 30 γρ. ζάχαρη - 2 λάιμ (το χυμό τους) - 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο - 2 κόκκινες τσίλι πιπεριές καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr