94
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 4 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- φασκόμηλο 10 φύλλα
- μοσχοκάρυδο 0.5 τμχ
- αλεύρι 0.5 φλ
- ταλιατέλες 500 γρ
- portobello 400 γρ
- ασπρομανίταρα 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κεφαλοτύρι 100 γρ
4 ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ 1/2 ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 10 ΦΥΛΛΑ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ 1/2 ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 1/2 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 500 ΓΡ. ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ 400 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙA (ΛΕΥΚΑ, PORTOBELLO) 3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1/2 ΦΛ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ 1/2 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ 100 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr