149
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- ρύζι κίτρινο 150 γρ
- μπράντυ 50 γρ
- καπνιστό τυρί 100 γρ
- δαμάσκηνα 10 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
Το τοπ σ΄αυτή τη γέμιση του Χριστουγεννιάτικου Κοτόπουλου ή της Γαλοπούλας, αν προτιμάτε, είναι το καπνιστό τυρί, τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μα και το νωπό λιωμένο βούτυρο, που συνήθως χρησιμοποιείται στα παραδοσιακά κουραμπιεδάκια μας. Μια έξτρα γεύση στη γέμιση ρυζιού το ψιλοκομμένο μπέικον μα κι άλλα μυστικά ακόμα για ένα πραγματικά γιορτινό γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es