226
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 4 φέτ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σέλερι 3 κλων
- ζωμός κρέατος 1 τμχ
- ντομάτα 600 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 1 κουτί
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μπαχάρι 0.4 τμχ
- χυλοπίτες 300 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
Μια ωραία Ιταλική συνταγή! Υλικά 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο. 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα. 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες. 3 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα. 1 ζωμό βωδινού οικολογικό. 2 φλιτζάνια λευκό κρασί. 600 γραμμάρια τομάτα σπιτική πουμαρό(μπουκάλι), 1 Φλιτζάνι λάδι. 1 φλιτζάνι αλεύρι. 'Ενα βαζάκι μανιτάρια πορτσίνι(25 γραμμάρια)...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr