Υλικά
- κοχύλια 250 γρ
- κουνουπίδι 700 γρ
- καρότο 120 γρ
- κρεμμύδια 80 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- χυμός ντομάτας 400 γρ
- κρέμα σόγιας 400 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 100 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
Η τελευταία συνταγή της χρονιάς είναι ένα γιορτινό πιάτο ευπαρουσίαστο, ελαφρύ και πρωτότυπο: κοχύλες γεμιστές με “ρύζι” από κουνουπίδι. Το κουνουπίδι αποτελεί μια ελαφριά γέμιση για τα όμορφα ζυμαρικά μας τα οποία περιχύνουμε με μια ροζ σαλτσούλα και τα ψήνουμε στον φούρνο.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr