Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αραβοσιτέλαιο 1 ποτ
- ηλιέλαιο 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
Αυτά τα κουλουράκια, συνήθως σε σχήμα πλεξούδας, έκαναν πάντα όλο το σπίτι να μυρίζει κανέλα. Τα θυμάμαι να υπάρχουν σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου σε ένα γυάλινο πυρίμαχο σκεύος πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Ήταν τα αγαπημένα της μαμάς και τα έφτιαχνε συνέχεια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.maresei.gr