93
Υλικά
- φαρίνα 2 φλ
- βρώμη 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 0.5 φλ
- σταγόνες κουβερτούρας 1 σακ
- κανέλα 0.5 κγ
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. φαρίνα 1 φλιτζ. βρώμη 1 φλιτζ. σπορέλαιο ½ φλιτζ. χυμό πορτοκαλιού 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) ½ φλιτζ. καστανή ζάχαρη 1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας ½ κ.γ. κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr