154
Σπιτικά κουλούρια λοιπόν, με γεύση που θυμίζει τα παλιά ... Η ωρίμανση της ζύμης γίνεται στο ψυγείο για πρακτικούς λόγους : επειδή ήθελα να τα ψήσω το πρωί, γιατί σαν το πρωινό, φρεσκοψημένο κουλουράκι δεν έχει, σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ την νύχτα για την ωρίμανση της και το πρωί να κάνω την μορφοποίηση και το ψήσιμο. Αν δεν σας ενδιαφέρουν οι χρόνοι, μπορείτε να αφήσετε την ζύμη να φουσκώσει κανονικά σε χλιαρό μέρος, να φτιάξετε τα κουλούρια και να τα ψήσετε την ίδια ημέρα. Αν δεν έχετε σησαμέλαιο, μπορείτε να βάλετε ελαιόλαδο, εγώ προτιμώ το πρώτο, επειδή ενισχύει την γεύση του σουσαμιού.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com