320
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 500 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι μαλακό 1.025 γρ
- μπέκιν πάουντερ 30 γρ
- βανίλια 3 τμχ
- γάλα εβαπορέ 105 γρ
500 γρ. βουτυρο (300 γρ. γαλακτος και 200 γρ. μαργαρίνη) 300 γρ. ζαχαρη αχνη 3 αυγα 1.025 γρ. αλευρι μαλακο 30 γρ. μπεικιν 2-3 βανιλιες 105 γρ. γαλα εβαπορε που διαλύουμε σει 20 γρ. νερο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr