90
Υλικά
- αλεύρι σιταριού 500 γρ
- αλεύρι σιταριού 300 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- λάδι 3 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ρίγανη 0.25 κγ
- μέλι 1 κγ
- βούτυρο 2 κγ
- κασέρι 200 γρ
- γκούντα 200 γρ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- σαλάμι αέρος 6 φέτ
- ντοματοπολτός 1 συσκ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
500 γρ. αλεύρι γ.χρ. ή 300 γρ. σταρένιο και 200 γρ. γ.χρ.
1 ξηρή μαγιά
1 1/2 κούπα ζεστό νερό
2-3 κ.σ. λάδι
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. ρίγανη
1 κ.γλ. μέλι
2 κ.γλ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
1 ξηρή μαγιά
1 1/2 κούπα ζεστό νερό
2-3 κ.σ. λάδι
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. ρίγανη
1 κ.γλ. μέλι
2 κ.γλ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Υλικά γέμισης
150-200 γρ. κασέρι ή Γκούντα τριμμένο
1 πιπεριά κέρατο κομμένη σε μικρά καρεδάκια
1 κόκκινη Φλωρίνης κομμένη σε μικρά καρεδάκια
5-6φέτες σαλάμι αέρος πικάντικο κομμένο σε μικρά κομμάτια ή όποιο αλλαντικό θέλουμε
1 μικρή συσκ/σία ντοματοπολτού ή κέτσαπ
50 γρ. κεφαλογραβιέρα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com