279
Υλικά
Το κουνέλι είναι ένα ιδιαίτερα υγιεινό κρέας, καθώς συνδυάζει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης, χαμηλά ποσοστά λίπους, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Γαστρονομικά, έχει λεπτή γεύση, πράγμα που του επιτρέπει να μαγειρευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να αρωματιστεί με μεγάλη ποικιλία αρωματικών και μπαχαρικών. Εμείς σήμερα το φτιάχνουμε παραδοσιακό φρικασέ με μαρούλια, σέσκουλα και μια ποικιλία από αρωματικά!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com