133
Υλικά
- κουνέλι 1.2 κιλ
- κόκκινο λάχανο 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ξινόμηλο 1 τμχ
- μπύρα 500 ml
- μπαχάρι 1 κγ
- κεδροκούκουτσα 1 κγ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
Σήμερα ήταν από τις μέρες που αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε κάτι λίγο πιο δημιουργικό! Συνδυάσαμε το νοστιμότατο κρέας του κουνελιού με κόκκινο λάχανο, το μαγειρέψαμε σε μπύρα και το αρωματίσαμε με 2-3 υλικά που του έδωσαν μία ξεχωριστή, αλλά ταυτόχρονα διακριτή γεύση. Με άλλα λόγια κανείς δεν πρόκειται να μπερδευτεί και να νομίσει ότι τρώει κάτι άλλο εκτός από κουνέλι. Σαν πιάτο είναι πλήρες, αν το συνοδεύσετε με φρέσκο ψωμί και λίγο τυρί της αρεσκείας σας! Εμείς, εφόσον η προσπάθειά μας πέτυχε, είναι βέβαιο ότι θα το επαναλάβουμε αρκετές φορές από 'δώ κι εμπρός! Εσείς, θα το δοκιμάσετε;
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com