by admin

Κουνέλι με μανιτάρια στη γάστρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πήρα ένα κουνέλι, από εξαιρετική φάρμα, όπως μου είπαν το οποίο κόπηκε σε μερίδες προκειμένου να μοιραστεί και  να μαγειρευτεί σε δύο δόσεις. Το κουνέλι μπαίνει στο ξύδι για να μη μυρίζει το κρέας του. Άλλοι το βάζουν όλη τη νύχτα άλλοι το πλένουν μόνο με νερό στο οποίο έχουν διαλύσει ξύδι. Αν είναι καλής ποιότητας νομίζω ότι αρκεί μόνο το πλύσιμο. Το έβαλα δύο αλλά νομίζω ότι δεν χρειαζόταν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr