58
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- εσαλότ 2 κιλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 50 ml
- κονιάκ 100 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 10 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 250 ml
- σκόρδο 4 σκελ
- κονκασέ 200 γρ
Στο στιφάδο τώρα και γρήγορα!! Δεν είναι φαγητό της ξεπέτας κι αυτό είναι ένα μέρος της γοητείας του. Θέλει μεράκι, κανάκεμα και σίγουρα να μην το βαρυγκωμήσεις. Το δυσκολότερο μέρος της συνταγής είναι το καθάρισμά των κρεμμυδιών, καθώς εκεί πέφτει το μαύρο δάκρυ. Το στιφάδο ενδείκνυται για ερωτικές απογοητεύσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com