76
Το κουνελάκι είναι ένα φαγητό που λόγω Κρήτης βρίσκεται πολύ συχνά στο τραπέζι μας μαγειρεμένο με διάφορους τρόπους... Εδώ είναι η δική μου εκδοχή για το στιφάδο... Υλικά:1 κουνέλι6-7 μέτρια κρεμμύδια2 ώριμες ντομάτες τριμμένες1 ½ ποτήρι κόκκινο κρασίΑλάτι και πιπέριΔάφνηΠελτέςΠιπέρι σε κόκκουςελαιόλαδοΚόβουμε τα κρεμμύδια σε φετούλες. Κόβουμε το κουνέλι σε μέτρια κομμάτια, το πλένουμε και το στεγνώνουμε.Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 1 ποτήρι ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσουν.Σβήνουμε με το κρασί κ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com