110
Υλικά
- κουνέλι 1 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1.5 κιλ
- σκόρδο 5 σκελ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ντοματάκια 1 κουτί
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- ξύδι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- κανέλα 2 ξύλο/α
- ρίγανη 1 κλων
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- γαρύφαλλο 4 τμχ
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί προσοχή, τέχνη και χρόνο αλλά αξίζει τον κόπο και την αναμονή, γιατί το τελικό γευστικό αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Πάντως, αν βρείτε και λαγό, θα σας βαθμολογήσουν με άριστα και τόνο!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com