160
Υλικά
- κουνέλι 2 κιλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κιλ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 λτ
- ζωμός κρέατος 1.5 λτ
- ελαιόλαδο 50 ml
- δαφνόφυλλα 3 τμχ
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- σάλτσα ντομάτας 500 ml
- θυμάρι 0.5 ματσ.
- χυλοπίτες 500 γρ
- μυζήθρα 250 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας ή κρέατος: 1,5 λίτρο ελαιόλαδο: 50ml φύλλα δάφνης: 2-3 πιπέρι μαύρο: 10 κόκκοι σάλτσα ντομάτας: 500ml έτοιμη ή σπιτική θυμάρι: 1/2 ματσάκι χυλοπίτες: 500 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com