84
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 1 κιλ
- αμύγδαλα 300 γρ
- αλεύρι 1.5 κιλ
- κονιάκ 0.33 ποτ
- ζάχαρη 2 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
1 κιλό φρέσκο βούτυρο
300 γραμ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
1- 1,5 κιλά αλεύρι (όσο πάρει)
1/3 ποτήρι μπράντι
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. ψιλό σιμιγδάλι
1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ
1 αυγό
300 γραμ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
1- 1,5 κιλά αλεύρι (όσο πάρει)
1/3 ποτήρι μπράντι
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. ψιλό σιμιγδάλι
1 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ
1 αυγό
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr