55
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- κονιάκ 1 σφην
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
500 γρ. μαλακό αλεύρι κοσκινισμένο
250 γρ. φρέσκο βούτυρο
80 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 σφηνάκι κονιάκ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
¼ κ.γλ. σόδα
250 γρ. φρέσκο βούτυρο
80 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 σφηνάκι κονιάκ
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
¼ κ.γλ. σόδα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr