45
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 1 κιλ
- βούτυρο αγελάδος 1 κιλ
- αμύγδαλα 1 κιλ
- αλεύρι 1.5 κιλ
- κρόκοι 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- κονιάκ 2 ποτ κρασ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
Υλικά1 κιλό φρέσκο βούτυρο γάλακτος1 κιλό αμύγδαλα, ασπρισμένα, χοντροκομμένα και καβουρντισμένα1 ½ κιλό αλεύρι6 κρόκοι αυγών2 κ.γλ. μπέηκιν πάουντερ2 ποτηράκια κονιάκ1 κ.γλ. κανέλλα1 κ.γλ. γαρύφαλλο200 γρ. άχνη ζάχαρηΓια το πασπάλισμαΑνθόνερο, ζάχαρη άχνη.ΕκτέλεσηΧτυπάμε ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net