50
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 75 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- ανθόνερο 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αμύγδαλα 150 γρ
- ανθόνερο -
- ζάχαρη άχνη -
Η συνταγη ειναι του Ακη, ειναι πανευκολη και σιγουρα γρηγορη! Την εφτιαξα και σας την παρουσιαζω!Υλικά: 125 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο 125 γρ. βούτυρο γάλακτος 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα ωμά 75 γρ. άχνη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά μπεϊκιν πάουτερ 1 κουταλιά ανθόνερο 1-2 βανίλιες 300 γρ. για όλες τις χρήσεις 150 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο (κρύα όχι ζεστά) ανθόνερο και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr