72
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- βούτυρο γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- αμύγδαλα 140 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 0.5 κγ
- κονιάκ 30 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 530 γρ
- ροδόνερο 30 ml
- ζάχαρη άχνη -
Το μαγικό μπισκοτογλυκό του Δεκεμβρίου κρύβεται στην άχνη και μυρίζει βούτυρο, άρωμα καβουρδισμένων αμύγδαλων και ροδόνερο. Κουραμπιέδες χιονάτοι. Τους κάναμε φέτος πιο 'ευγενικούς' αρωματικά, επεμβαίνοντας τόσο-όσο στην απόλυτη παραδοσιακή εκδοχή του βουτύρου γάλακτος και βγήκαν υπέροχοι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com