Υλικά
- φύλλο για πίτες 5 φύλλα
- αυγά 2 τμχ
- πιπέρι -
- φέτα 0.5 κιλ
- καλαμποκέλαιο 0.25 κούπα/ες
- βούτυρο 1 κσ
Μιλάμε για πίτες φυσικά όταν λέμε πως οι στριμμένες είναι καλύτερες, καθώς σήμερα μαγειρεύουμε κοζανίτικα κιχιά...Ουσιαστικά φτιάχνονται με το ζυμάρι που έχει περισσέψει από τις πίτες και ενώ η κλασική εκδοχή είναι η γέμιση να περιέχει αυγά και φέτα, μπορείτε να βάλετε και άλλη γέμιση όπως ντομάτα, ελιές ή και σκέτο τυρί,..
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr