99
Υλικά
- μοσχάρι 1000 γρ
- κρασί 450 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- σέλινο 6 κλων
- καρότο 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
- πιπέρι 1 κγ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- δεντρολίβανο 1 κλων
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κεδροκούκουτσα 6 τμχ
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σέλινο 6 κλων
- σελινόριζα 1 τμχ
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο με όψιμες ψωμάτες ντομάτες! Τι πιο ιδανικό από ένα κρασάτο φαγάκι με μαλακό κρέας και πλούσια σάλτσα-πουρέ από λαχανικά εποχής.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr