125
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 4 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- χυλοπιτάκι 1 πκτ
- μαϊντανός 3 κσ
- κασέρι 300 γρ
Τα Γρεβενά φημίζονται για το φυσικό τους πλούτο, αλλά και για τις κτηνοτροφικές τους φάρμες που συναντά κανείς στις γύρω περιοχές. Η κρεατόπιτα Γρεβενών είναι από τις πιο κλασικές πίτες της Δυτικής Μακεδονίας, με τις νοικοκυρές να ψιλοκόβουν με το χέρι το μοσχάρι, φτιάχνοντας έναν χοντροκομμένο κιμά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr