242
Υλικά συνταγής 700 γρ. μοσχάρι κατάλληλο για βραστό (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μερίδες 15 γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 300 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα στα δύο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 καρότα σε ροδέλες 2-3 πατάτες σε κομμάτια 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη, ψιλοκομμένη με τους χυμούς της αλάτι, πιπέρι, λίγοι κόκκοι μπαχάρι, χυμός λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com