by admin

Κρέμα αμυγδάλου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φίνο άρωμα του αμυγδάλου φυλακισμένο σε μια δροσερή, πρωτότυπη κι ελαφριά συνταγή από τη Σικελία, όπου η αφθονία του συγκεκριμένου καρπού κάνει τις νοικοκυρές να επινοούν συνεχώς καινούργιες συνταγές για να τον αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια κρέμα με μεστή γεύση, υπέροχο άρωμα αμυγδάλου και λεμονιού που γίνεται εύκολα και γρήγορα αλλά θέλει τον χρόνο της στο ψυγείο για να παγώσει καλά προτού την σερβίρουμε παρέα με γλυκά του κουταλιού, φρέσκες φράουλες ή άλλα φρούτα αλλά και με μια σάλτσα σοκολάτας. Επιδόρπιο ελαφρύ και δροσερό, δεκτό ακόμα κι από τους πιο δύσκολους στις γεύσεις ταιριάζει πολύ..
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: επιδόρπια, κρέμα αμυγδάλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com