408
Υλικά
- γάλα φρέσκο 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- βανίλια 1 κλων
Υλικά 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κουβερτούρα με περίπου 66%-70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος στα δύο
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr