80
Υλικά
- λουκάνικα 1 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- κονκασέ 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- ξερά σύκα 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- ρίγανη 1 κλων
- αλάτι -
- ρακή-τσικουδιά 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
1 λουκάνικο με πράσο Ifantis 3 κρεμμύδια 3 κ.σ. ντομάτα κονκασέ Pummaro 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι 2 αποξηραμένα σύκα 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 1 κλων. ρίγανη Αλάτι 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό ½ φλ. χλιαρό νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr