134
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- κρεμμύδια 600 γρ
- πράσα 2 τμχ
- μανιτάρια 4 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 2 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- τυρί φέτα 150 γρ
- δυόσμος 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά Σφολιάτα 2 φύλλα Κρεμμύδια ξερά 600 γρ Πράσα 2 τεμ μόνο το λευκό μέρος Μανιτάρια στρογγυλά 4 τεμ Καρότο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Πιπεριά πράσινη 1 τεμ κομμένη ροδέλες Ντομάτες 2 τεμ αποφλοιωμένες Σάλτσα ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας Λευκό κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Φέτα 150 γρ τριμμένη Δύοσμος 2 κουταλιές της σούπας τριμμένος Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού Αλάτι-πιπέρι Σουσάμι για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr