142
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- απάκι 200 γρ
- κριθαράκι 1.5 φλ
- ντοματάκια 200 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ζωμός κρέατος 2 λτ
- αλάτι 0.67 κγ
- πιπέρι 0.67 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε γεύση πιάτο, αρωματικό και χορταστικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com